Equibalance

Uw paard in balance

Wij creëren via eeuwenoude shiatsu-technieken een intense verbinding te maken met jouw paard, om deze op een natuurlijke wijze de gezondheid, welzijn en het geluk van je dier te bevorderen.

Shiatsu is een geavanceerde massagetechniek om het paard op een natuurlijke manier naar een meer of betere levenskwaliteit te begeleiden.
Deze manuele behandelingen worden uitgevoerd op basis van de acupunctuur-& stresspunten.

Bij Equibalance bieden we frequentietherapie aan op celniveau voor paard en ruiter.

Frequentie therapie met “Healy” optimaliseert de balans en het welzijn van je paard op een holistisch niveau. Bovendien is deze methode, naast het bieden van ondersteuning op mentaal en emotioneel niveau, ook de ideale behandeling tegen fysieke klachten & chronische pijn!

De werking van frequentietherapie op celniveau biedt een waaier aan van verschillende therapieën voor verschillende aandoeningen.

Dit kan gaan van pees – en/ of spierblessures tot chronische aandoeningen, orgaanproblemen, wondgenezing, ……

Hoe werken wij?

Er wordt een afspraak gemaakt zodat wij ter plaatse een screening van het paard kunnen uitvoeren. Tijdens deze screening worden ook enkele vragen gesteld over de geschiedenis en leeftijd van het paard en wat er nog verwacht wordt van het paard, huidige klachten en/of gebreken.

Aan de hand van de resultaten wordt een eventuele verdere behandeling voorgesteld. Naats de behandelingen op locatie is er ook de mogelijkheid om bij ons op revalidatiestal de behandelingen uit te voeren en dit met eventueel een extra ondersteuning met de nodige voeding- en kruidensupplementen.